Kirjoittaja Aihe: Vertaistukea...  (Luettu 2087 kertaa)

@

  • Viestejä: 519
  • Death to Stock
Vs: Vertaistukea...
« Vastaus #15 : Kesäkuu 11, 2024, 08:58:55 ap »
Ei sillä ole väliä minkä merkkisellä ajaa. Kunhan ajaa, jollain. Että kannattaa laajentaa maailmankuvaa, voi löytyä paljon parempaa kun arvaakaan.

Tuosta olen tismalleen samaa mieltä. Ajaminen on tärkeintä moottoripyöräharrastuksessa, kaikki muu on toisarvoista. Mulla on menossa jo 51.kausi harrastuksen parissa ja nivelvaivoja lukuunottamatta ajaminen maistuu taas nuoruusvuosien malliin ja kilometrejä kertyy kiitettävästi vaikka pidemmät ulkomaan reissut lienee jo taputeltu. Palasin 20 vuotta takaperin takaisin enduro-pyöriin kun hankin 660 Tenere-jammun. Tämän jälkeen ajelin jonkin aikaa 690-kotarilla kunnes hankin liian painavan 1200 Teneren, jonka vaihdoin voimien huvetessa toissa keväänä 60 kg kevyempään Tenere 700:een. On huomattavasti kevyempi nostaa pystyyn metsäpolulla ja vauhdit on aivan eri luokkaa. Jokainen päivä Teneren satulassa vetää naaman virneeseen kun saa soran lentämään. Tälle kaudelle kilsoja on jo reilut 5000.

Guzzikin on ollut liikenteessä 20:n vuoden tauon jälkeen. Hieman yli tonnin kerkesin ajella kun veri veti takaisin Teneren selkään. Ei Guzzeissa ole enää mielestäni sellaista hohtoa kuin silloin kun hankin oman Guzzini Piikkiöstä 1996. Uudemmat Guzzit ovat toki teknisesti kehittyneitä ja vanhat orgiskuosissa olevat Guzzit pääsääntöisesti rumia ja tehottomia kuten monet muutkin pyörät. Yhden Guzzin voi tallissa säilyttää projektipyöränä, johon voi tarpeen tullen purkaa rakentamisinnostusta. Ei tuota muutenkaan raaski hävittää kun olen sentään pyörän ensimmäinen ja ainoa omistaja.

motomatti

  • Viestejä: 13 167
Vs: Vertaistukea...
« Vastaus #16 : Kesäkuu 11, 2024, 23:03:18 ip »
Ikääntyminen tuo myös sopeutumista. Enää taloudessa ei ole kuin yksi ahdettumoottorinen Guzzi. C1400 arki- ja pyhäpyöränä ja rospuuttoaikoina kulkuvälineenä Cali 1000 Trike. Ja pikkupakettiauto mökkiasioita ja talvea varten. Kotitalli, Kerhotila ja Verstas on henkinen kolmiyhteyteni. Toki Vaimolle ja suvullekin on annettava huomiota.

RStone

  • Viestejä: 85
  • "Well, hang in there"
Vs: Vertaistukea...
« Vastaus #17 : Kesäkuu 13, 2024, 09:24:46 ap »
Saa nähdä jääkö Pulteripyörä toistaiseksi edelleen perheeseen vai siirtyykö uudelle ratsastajalle...
Nettimoton ilmoituksia ja myyntibarometriä kun on seurannut niin harvassa ovat tosiostajat ja samat pyörät roikkuvat myynnissä melkein vuositolkulla, poistuvat ja ponnahtavat taas uudelleen pintaan. Olen seurannut yhtä myynnissä olevaa Stelviota varmaankin jo useamman vuoden. Oma ilmoitus on voimassa vielä viikon verran ja sen jälkeen siirryn hiljaiseen myyntiin, kesälelut kun pitää saada myytyä Jussiin mennessä ja sitten vähäinenkin kysyntä lopahtaa.
Onneksi ainakin yksi moottoripyöräilyä harrastanut ikätoveri on ottanut yhteyttä, käytiin melkein tunnin kestänyt puhelinkeskustelu ja sähköposteja vaihdettu edes takaisin ja saattaa ilmestyä koeajolle, ilmeisesti on hidas ja harkitsevainen hämäläinen tekemään päätöksiä.
Eihän kauppoihin tarvita kuin se yksi tosiostaja, enkä renkaanpotkijoita todellakaan kaipaa.
Potkulauta-ampiaisen koeajo on luvassa lähipäivinä. Käsilaukkua en ole vielä hommannut, mutta vyölaukku sentään on vielä tallella (lahja aikanaan MGWC:ltä...)  ;)

Lisäsin ilmoitukseen vielä tämän videon: https://www.youtube.com/watch?v=papgc5GDI-Y


Member of The Clan Moto Guzzi Proud Owners * Basic Instinct * Una Storia Importante * Deep Vibrations * Forza In Movimento