Kirjoittaja Aihe: Kääntyi kevätpuolelle  (Luettu 1385 kertaa)

motomatti

  • Viestejä: 12 867
Kääntyi kevätpuolelle
« : Tammikuu 05, 2023, 21:11:18 ip »
Kävin kerhoni Kerhoillassa keittämässä kahvit. Tai siis vain ekan pannullisen. Tulipa paljon porukkaa paikalle ja juttua oli ihmeen runsaasti sekä, aivan poikkeuksellista, katsottiin moottoripyörävideoita. Ilmeisesti Kevään odotus on alkanut.

latimo

  • Viestejä: 31
Vs: Kääntyi kevätpuolelle
« Vastaus #1 : Tammikuu 08, 2023, 22:17:24 ip »
Teillä sentään puhutaan moottoripyöristä,meidän kerhoilloissa sensiaan vertaillaan mitä vaivoja ja sairauksia  on taas viime kokoontumiskerran jälkeen kullakin on  ollu.
Tosin kerhokin on nyt virallisesti kuopattu, mutta jatkaa silti olemistaan tämän yhteisen harrastuksen ympärillä.
Kesällä taas ajetaan ja talvet kokoonnutaan ma, ke iltoina vertailemaan epikriisejä.

Latimo 

motomatti

  • Viestejä: 12 867
Vs: Kääntyi kevätpuolelle
« Vastaus #2 : Tammikuu 08, 2023, 23:02:17 ip »
No, enhän minä siellä Kerhollani käy joka kerhoillassa mutta aina joutessani. Myös 3 - 4 moottoripyörääni on siellä parkkeerattuna vähintään talven yli. Semmoinen juttu on että uusia jäseniä tulee kokolailla samaan tahtiin kuin jäseniä kuolee, sairastuu, eroaa tai vanhuuttaan muusta syystä vetäytyvät. Lisäksi on myös naisjäseniä mikä on mukavaa. Sekä muutama nk. kannatusjäsen. Kerhollani on toimitilat melko hulppeat: useampi sata neliötä kahdessa kerroksessa uudessa rakennuksessa lähellä Ylöjärven keskustaa. Se on varmasti vetonaula kuten remonttivermeet, pesupaikka, baari, sauna ja sisävessat sekä edullinen pyörien talvisäilytys. Kerhon liivit päällä kulkien saa erinäisistä liikepaikoista alennuksia.

On aika selkeää se että jos ei tule uusia jäseniä niin kerho kutistuu. Toistaiseksi uusia naamoja ilmestynyt hieman enemmän kuin on lähtenyt eli kasvusuunnassa ollaan niukasti.
Asiasta kertoo jotain että olen ainoa perustamispaperien allekirjoittaja joka on vielä aktiivijäsen. Kerho on nimeltään LCR-MC ry. Perustettu kahdeksankymmentäluvulla. Silloinen jäsenten keski-ikä oli alle 25 vuotta. Nyt se lienee hiukan yli 40.

Rautavaaralla käviessäni saatoin tehdä havainnon että keski-ikä on melko korkea Gruppossakin. Guzzi ei taida olla nuorisopyörä vaikka V100:sta saattaa sellaiseksi olla jollain tasolla. Aika näyttää.

« Viimeksi muokattu: Tammikuu 09, 2023, 14:18:47 ip kirjoittanut motomatti »