>> Eipä tainnu, mutta harvalla se on ollu hana pihassa. <<
Pyöritin 1994-1995 Tampereella ravintolapanimoa Wanha Posti. Luvat oli valmistaa enint. 4,7% olutta. Analysoin erilaisia hiivoja löytääkseni ns. hyvän. Erään hiivalaadun testauksen aikana sen käymisaste olikin aivan toista, kuin luulin. Lopputuloksena oli 50l pytty liki 6,5% olutta. Priimaa ja hyvää, mutta ei voinut myydä.

No, raahasin sen pytyn yhdistyksen saunailtaan. Oli ystäviä ja vaikutusvaltaa...100 kpl "isoja"... Loput sitten kotona oli tuhottava siivilöimällä sen maksan avulla...
Oli hana kotonakin...

Sopimuksen päätyttyä meni "takas omiin hommiin". En ollut aikaisemmin tiennytkään kuinka vähällä oluella sitä ihminen työmaalla tulee lopultakin toimeen...