Kirjoittaja Aihe: Paremmat äänet Nevadaan  (Luettu 549 kertaa)

Vanha

  • Viestejä: 9
Paremmat äänet Nevadaan
« : Huhtikuu 26, 2022, 20:05:19 ip »
Onko kellään kokemusta äänenvaimentimista joilla saisi vähän muhkeammat soundit Nevadaan ? Ompelukonemainen säksätys alkaa jo kyllästyttään.

Kulkija63

  • Viestejä: 4
Vs: Paremmat äänet Nevadaan
« Vastaus #1 : Huhtikuu 26, 2022, 21:22:30 ip »
Slovakiassa (ainakin oli) sellainen seppä, ketä valmisti änkkäreitä tilaajan toiveoktaavien mukaan. Firman nimi BUYAK ja kaverin nimi Miloslav Krska. Paja sijaitsi Zvolenin lähellä keski-Slovakiassa (Ziar nad Hronom). Toin aikoinaan työkeikkojen lomassa VMPK:n jäsenien vanhoihin ja harvinaisiin pyöriin änkkäreitä ja teetinpä omaan piikkiin mm. 55kpl Pappa-Tunskan (60-luvun sikari -malli) vaimentajiakin. Työn jälki oli erinomaista ja kromauksetkin OK.

motomatti

  • Viestejä: 12 606
Vs: Paremmat äänet Nevadaan
« Vastaus #2 : Huhtikuu 26, 2022, 22:40:47 ip »
Ihan näin sivulta kysyn että millainen on pyörän moottorinohjaus?
Oli sitten kaasuttimilla tai eri ruiskuversioilla niin, melkoisella todennäköisyydellä, tarvitaan säätämistä. Kovempi puksutus kun tietää yleensä pienempää pakovastusta. Kaasuttimia säädetään ruuvarilla ja digitaalirasioita tietokoneella. Molemmat ovat mahdollisia toimia mutta vain toisessa näpit tahriintuvat.

Vanha

  • Viestejä: 9
Vs: Paremmat äänet Nevadaan
« Vastaus #3 : Huhtikuu 27, 2022, 08:31:18 ap »
Kiitoksia vastauksista. Tuo Slovakialainen yritys (jos ymmärsin Googlen käännöksestä) on ilmeisesti lopettanut vaimentimien tekemisen. Jokatapauksessa mielenkiintoinen liikeidea.

Hyvä tietää myös tuo säädön tarve jos pakoputkia vaihtaa. Nevada on vm. 2002 eli kaasarivehje. Olin siinä oletuksissa että pakopuolen muutokset eivät vaadi säätämistä, luulo ei ole tiedon väärti.

TunturiTT

  • Viestejä: 11 332
Vs: Paremmat äänet Nevadaan
« Vastaus #4 : Huhtikuu 27, 2022, 19:04:24 ip »
Jos imupuolelle ei tehdä muutoksia, on säädön tarve aika minimaalinen. Tietenkin jos päätyy tyystin tyhjiin ja suoriin ränneihin, niin sitten. Mutta jos vaimentajat pysyvät edes kohtuu järkevinä, niin ei ole isoa merkitystä.
Äkkiähän sen lisäpolttoaineen tarpeen huomaa. Ja noihin phbh-kaasareijin saa suuttimia Moposportilta.
Hyvä pyörä, parempi mieli.