Kirjoittaja Aihe: Huoltoa kyselemässä  (Luettu 995 kertaa)

TimoEv

  • Viestejä: 1 856
  • Porukassa mukana - pyynnöistä huolimatta!
Huoltoa kyselemässä
« : Elokuu 04, 2021, 20:09:08 ip »
Kävin tänään ( 4.8.2021 ) BW/Vantaa kyselemässä josko olis huoltoaikoja. Tarjosivat 8 viikon jonoa!! Huollon mies leppoisasti kertoi Guzzistien olevan ihan omanlaisen rotunsa: "Ei teille juuri tarvi osia toimittaa, eikä muutenkaan tekniikka-asioita hoitaa."
Neuvoi varaamaan ajan Star-Service -pajalta, tekevät kuulemma hyvää työtä ja on tietääkseen saanut takas virallisen Guzzi-huollon statuksen. www.star-service.fi
Kävin visiitillä ja sinne on sitten aika 11.8.

Samalla tapasin pihalla "uuden Guzzistin", eli punaisen 850 omistajan. Pyörä oli 1975-mallia ja nyt alla kuukauden päivät. Oli sen hankkinut Porvoon suunnalta. Keskustelimme pitkään Grupposta ja foorumista. Ohjasin liittymään myös foorumille.

Wäinö

  • Viestejä: 188
Vs: Huoltoa kyselemässä
« Vastaus #1 : Elokuu 05, 2021, 17:51:38 ip »
Ihan asiallinen paikka se on. Siisti. Ostin uuden takarenkaan alle, ja kun tulin hakemaan, siihen oli myös laakerityö tehtynä. Olivat hakeneet laakerin jostain kesken duunin. Kun näyttivät vanhan laakerin, en todellakaan valittanut oma-aloitteisuutta, vaan kiitin ja kumarsin. Joku kymppi tuli lisähintaa.

Wäinö

  • Viestejä: 188
Vs: Huoltoa kyselemässä
« Vastaus #2 : Elokuu 05, 2021, 17:54:34 ip »
Tuplat
« Viimeksi muokattu: Elokuu 05, 2021, 20:06:46 ip kirjoittanut Wäinö »

Jouko S

  • Viestejä: 739
Vs: Huoltoa kyselemässä
« Vastaus #3 : Elokuu 05, 2021, 19:50:57 ip »

Täytin tänään tuossa jotain klo.17.00 maissa Moto Guzzin sivuilta löytämäni sähköisen lomakkeen, millä voi kysyä monenlaisia pyörään liittyviä asioita. Kysyin, missä sijaitsevat Moto Guzzin viralliset huollot Suomessa. Tällaista luetteloa ja tietoa en ole mistään löytänyt. Toki yksi sellainen ja tuttu firma on RE Motors Pietarsaaressa ja toisesta olen kuullut suupuheita. Kolmas on ehkä, tuo Timon mainitsema... Useilta entisiltä luotettavilta huoltofirmoilta on Piaggio katkaissut yhteydet huoltotukeen niin, ettei Guzzia voi laittaa piuhan päähän.
Yllättävää kyllä, vastaus tulikin sähköpostiin jo n. kymmenen minuutin sisällä. Vastauksessa pyydettiin ottamaan yhteyttä Suomen viralliseen maahantuojaan PG Nordigiin. Vastasin pyyntöön kirjoittamalla saman sepustuksen ja lähetin sähköpostin osoitteeseen info@spnordig.com  Saas nähdä, tuleeko vastausta joku virka-aika...

Jouko

Jouko S

  • Viestejä: 739
Vs: Huoltoa kyselemässä
« Vastaus #4 : Elokuu 11, 2021, 21:14:12 ip »
No, tänään tuli vastaus uudelta maahantuojalta, Ruotsista. Ruotsalaisilla sivuilla näkyy tämän hetkiset kauppiaat, mutta huoltopaikat ovat ns. vaiheessa ja ovat laajentamassa huoltoverkostoa Suomessakin...Hienoa, että vastasivat ja toivottavasti sieltä tulisi sellainen huoltoverkosto, että ei tarvitsisi kahta päivää uhrata pelkkään takuuhuoltoon..Brandtin aikainen tilanne huoltopaikkojen suhteen oli hyvä. Moto Italian aikaan super..No, niin hyvää koskaan enää tulee..toivossa eletään.
Jouko

Kaijus

  • Viestejä: 630
Vs: Huoltoa kyselemässä
« Vastaus #5 : Tammikuu 13, 2022, 15:42:17 ip »
Tervehdys,

herättelen tämän vanhan ketjun kun kävin tänään moikkaamassa Nurmen Markoa Piikkiössä ja sain vahvistuksen tiedolle,
että Proitalia on jatkossa Guzzin valtuutettu huoltopiste eli viime vuoden epämääräinen tilanne on mennyttä ja voimme taas huoahtaa helpotuksesta  :)

SPG Nordicin sivuilta löytyy jälleenmyyjäkartta, johon on merkitty myös huoltoliikkeet.

https://motoguzzinordic.com/fi/dealers

motomatti

  • Viestejä: 11 961
Vs: Huoltoa kyselemässä
« Vastaus #6 : Tammikuu 13, 2022, 18:39:42 ip »
Näyttää olevan ns. välttävä kattavuus etelässä/lännessä. Riippuu missä asuu ja ajelee. Kartalla kolme ennestään tuttua paikkaa. Kuten varmaan muillekin jotka pidempään ovat merkkiä suosineet.

Monti

  • Viestejä: 44
Vs: Huoltoa kyselemässä
« Vastaus #7 : Tammikuu 14, 2022, 10:27:05 ap »
Keravan Kaide Kopterilla on asiallinen meininki ja hintakaan ei päätä huimannut. Sääti vaihteistonsiirron ja sain Nevada ajettavaan kuntoon.

Star Servisellä myös asiallinen meininki. Ostin renkaat töineen. Sain huippupalvelua ja hinta mieleistäni hyvinkin kohtuullinen.

Jouko S

  • Viestejä: 739
Vs: Huoltoa kyselemässä
« Vastaus #8 : Tammikuu 14, 2022, 21:41:37 ip »

Tuo maahantuojan tukema huoltoverkosto on ainakin tällä hetkellä itä- ja pohjois-Suomen osalta täysi nolla.
Moto-Italian ajoista Brandtin aikoihin saakka oli tarjolla ns. takuuhuollot em. alueella ainakin Joensuussa, Kuopiossa ja Oulussa. Oikein hyvin Suomea kattava verkosto. Nyt näyttäisi Oulussa sellainen olevan, mutta kun katsoo ko. firman sinänsä hyviä nettisivuja, niin ei siellä Guzzia mainita sanallakaan..Ei myynnissä eikä huollossa. Surkea on tilanne, eikä tämä varmasti ole plussaa uutta Guzzi-kalustoa harkitseville, kun tietävät, että hyvä ja luotettava huoltopaikka olisi  lähellä, mutta kun piuhat maahantuojalle on katkaistu...
Takuuajan jälkeen löytyy koko Suomesta kyllä luotettavia Guzziosaajia, mutta uusille malleille soisi löytyvän kattavan maahantuojan tukeman huoltoverkoston koko Suomen alueelle, kun osaajia varmasti löytyy. Odotellaan ja katsellaan karttaa silloin tällöin..
T. Jouko